top of page

Gratis befaring
 
Vi i Amiga er opptatt av service og strekker oss langt for våre kunder. Vi hjelper deg gjerne med måltaking og montering av din garderobe.

Vi kommer gjerne innom på gratis befaring og stiller opp med fagfolk som har lang erfaring innen garderobe bransjen.

Hilsen oss i Amiga Garderoben

Kontakt oss for gratis befaring!

Takk for din innsending!

Bild1358_day_300.jpg
Bild1464.jpg

Litt om Oss
 
Amiga Garderoben er en av Bergens eldste garderobe produsenter med 25 år bak seg i markedet. Vi produserer lokalt og holder til i Florvågveien 19 på Askøy.
Her har vi ca 1,500 m2 med både produksjon/lager og butikklokale.

Vi har god leveringstid når det kommer til Store-Bergen og andre nærliggende kommuner. Vi leverer også til proffmarkedet og bistår med egne montører for de som ønsker montering i tillegg.

Vi leverer det meste av ulike garderobe løsninger.
Vi er også stolte av å kunne si at vår tyske leverandør Ramplus KG fra Bremen er verdensledende på dette feltet. Ramplus er en årlig prisvinner som gir oss en kompetent samarbeidspartner med erfaring i ryggen. Slik kan vi levere produkter av høykvalitet med god kompetanse.

Vi er også veldig stolte av våre trofaste og serviceinnstilte ansatte som har god og bred erfaring innen feltet. Slik gjør vi kundene trygge på at de alltid får god service med ansatte som har kompetansen til å utføre en god jobb.

Produksjon

Egen produksjon tilsier hurtig levering og god oppfølging. Vi har stort varelager som gir gode muligheter.

Butikken

Vår butikk er bemannet med personale som har god kompetanse. Slik kan vi sammen finne rett løsning for deg. Et stort showroom med mange ulike fronter og innredning vil hjelpe godt på vei når du skal ta et valg.

Handeling

Stor parkering, pålasting innendørs. God service fra Amiga sine ansatte hjelper deg med pålasting av dine varer. Amiga tilbyr også gode tips på hvordan handle våre produkter på tryggest måte. Kanskje du får med noen gode moteringstips også?

Bild1433_300.jpg
bottom of page