727 (ehemals 731)_300.jpg
518-5183368_graphic-free-library-transpa

VI TILBYR MANGE ULIKE TYPER LØSNINGER NÅR DET KOMMER TIL DIN DRØMMEGARDEROBE.

INSPIRASJON

DIN

DRØM

Finn din egen løsning. Her er det inspirasjon til de som er på utkikk etter noe nytt og spennende.

INNREDNING

SKRÅ

GARDEROBER

SPESIAL

BESTILLINGER

VEILEDNING

Vårt mål i Amiga er at vi sammen med kunden skal oppnå best mulig resultat. Både når det kommer til gode løsninger og utførelser på våre jobber. Derfor er det viktig at det blir gjennomtenkt av deg som kunde. Hva er det som er riktig i forhold til garderober man ønsker i ulike rom.

HVA VI MÅ TENKE PÅ:

Plassering: hvor i rommet er det best å montere opp garderober av praktiske årsaker?

Hindringer: stikkkontakt, lysbrytere, takluke, spotlight, sprinkler,

el -installasjoner ect.

Lysettning: Vårt råd når det kommer til lys til din garderobe. Er å installere spotlighter som du kan rotere inn mot dine skap.

Innredning: Hvor mye av klær og annet skal ha hengeplass, hvor mye skal i skuffer og hyller ect.

Skapløsninger: Hvor langt ut på gulvet (dybde) er det plass til i forhold seng, vinduer, dører ect?

 

OM OSS

Amiga Garderoben er en av Bergens eldste garderobe produsenter med 25 år bak seg i markedet. Vi produserer lokalt og holder til i Florvågveien 19 på Askøy. Her har vi ca 1,500m2 med både produksjon/lager og butikklokale.

Vi har god leveringstid når det kommer til Store-Bergen og andre nærliggende kommuner. Vi leverer også til proffmarkedet og bistår med egne montører for de som ønsker montering i tillegg.

Vi leverer det meste av ulike garderobe løsninger. Vi er også stolte av å kunne si at vår tyske leverandør Ramplus KG fra Bremen er verdensledende på dette feltet. Ramplus er en årlig prisvinner som gir oss en kompetent samarbeidspartner med erfaring i ryggen.

Slik kan vi levere produkter av høykvalitet med god kompetanse.

Vi er også veldig stolte av våre trofaste og serviceinnstilte ansatte som har god og bred erfaring innen feltet. Slik gjør vi kundene trygge på at de alltid får god service med ansatte som har kompetansen til å utføre en god jobb.

Hilsen oss i Amiga Garderoben